LENGYELORSZÁGI MAGYAR EGYESÜLET

DIVÉKY ADORJÁN HÉTVÉGI MAGYAR ISKOLA ÉS ÓVODA

Szent Efrém Férfikar adventi koncertje

A magyar Szent Efrém Férfikar adventi-karácsonyi koncertje december 6-án (kedden) délelőtt 11.20 órakor a Szent István királyunkról elnevezett templomban (Varsó, ul. Czerniakowska 137).

 

Kedves Honfitársak és Lengyel Barátaink!

A magyar Szent Efrém Férfikar adventi-karácsonyi koncertjére szeretettel várunk Benneteket december 6-án (kedden) délelőtt 11.20 órakor a Szent István királyunkról elnevezett templomban (Varsó, ul. Czerniakowska 137).

A koncert időtartama várhatóan 45 perc. A részvétel díjtalan.

A Szent Efrémről elnevezett férfikórust 2002-ben alapította a Liszt-díjas és Kiváló Művész-díjas Bubnó Tamás, az együttes művészeti vezetője.  A nyolctagú együttes fő célja a bizánci zene szépségének és misztériumának megismertetése. Számos díjat és elismerést szerzett a világ különböző országainak rangos fesztiváljain, köztük a lengyelországi hajnówkai Nemzetközi Ortodox Egyházzenei Fesztiválon. Repertoárjában a klasszikus és egyházi zene mellett Elton John, Elvis Presley és Leonard Cohen legnagyobb slágerei egyaránt szerepelnek.

https://swstefan.pl/

https://www.youtube.com/watch?v=fmN9u1jHwFg

https://hu.wikipedia.org/wiki/Szent_Efr%C3%A9m_F%C3%A9rfikar

A Szent Efrém Férfikar koncertje a Wacław Felczak Lengyel-Magyar Együttműködési Intézet társfinanszírozásával valósul meg.